top of page

Bootcamps

Image by Meghan Holmes

Ludios Bootcamps

Onze bootcamps zitten vol uitdaging en enthousiasme. Samen met collega's, vrienden en kenissen ga je onze wisselende en uitdagende bootcamps aan. Wij zorgen voor de uitdaging, plezier en sfeer. Jij/jullie zorgen voor de inzet, zweet en spierpijn. 

Het instapniveau is voor iedereen toegankelijk. Wij passen de oefeningen aan voor jouw een passende weerstand zodat iedereen een succeservaring opdoet en zijn doelen behaalt. 

Ludios Bootcamps

  • Bij jouw/jullie in de buurt

  • Zowel indoor als outdoor workouts! 

  • Doelbewust bewegen en begeleid worden

  • Extra aandacht op preventieve oefeningen die passen bij jouw werksituatie
    (werk jij veel zittend, staand of actief)

Ludios is het eerste echte sportbedrijf die zorgt voor werk in de sport en unieke sportmogelijkheden voor haar werknemers. Zo komen ambiteuze en gedreven sportprofessionals samen om het verschil te maken in de fitnessbranche.

Wij geloven in persoonlijke begeleiding door enthousiaste, gediplomeerde en betrokken instructeurs. Geen massa werk maar de tijd hebben voor individuen om bewegingen veilig uit te voeren en te groeien in techniek, kracht en uithoudingsvermogen. 

Zo hebben wij van onze 300 sportprofessionals onze fitnessprofessionals samengesteld voor unieke en eigen Ludiosworkouts. Ludios zorgt voor scholing, uitdaging en motivatie om de kwaliteit van onze diensten hoog te houden. Wij motiveren onze fitnessprofessionals om innovatief, vernieuwend en orgineel voor de dag te komen. Samen met onze persoonlijke begeleiding komen we samen tot jouw/jullie doelen, Ludios stijl!

wall-g1a9a18410_1920.jpg

Onze fitness professionals

Gediplomeerde fitnessinstructeurs, persoonlijke begeleiding en unieke concepten. Ludiosfitness komt voort uit fitness professionals die de fitnessbranche persoonlijker en succesvoller willen maken. 

Onze ervaren en enthousiasme fitnessinstructeurs zullen het beste uit jezelf halen en je doen groeien in zelfvertrouwen. Wat je doel ook is; afvallen, fitter worden, vitaler, zelfvertrouwen, verbeterde houding of preventieve zorg.

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page