top of page

Online Coaching

Image by Ryan Stone

Ludios online coaching

Onze online coaching zit vol uitdaging en enthousiasme. Sport zelfstandig en werk aan jouw doelen, wij zijn online bij je en leveren nieuwe input. Wij zorgen voor de uitdaging, planning en workouts en jij zorgt voor de inzet, zweet en spierpijn. 

 

Het instapniveau is voor iedereen toegankelijk, we beginnen met een intake gesprek en bepalen samen de doelen. Wij zorgen voor een passende weerstand en met jouw inzet gaan we voor een optimale succesbeleving en groei. Zelfs online proberen wij je persoonlijk te begeleiden. We doen dit samen! 

 

Ludios Online Coaching

  • Op jouw manier en op jouw moment

  • Eigen regie over indoor en outdoor workouts! 

  • Doelbewust bewegen en online begeleid worden

  • Extra aandacht op preventieve oefeningen die passen bij jouw werksituatie
    (werk jij veel zittend, staand of actief)

Ludios is het eerste echte sportbedrijf die zorgt voor werk in de sport en unieke sportmogelijkheden voor haar werknemers. Zo komen ambiteuze en gedreven sportprofessionals samen om het verschil te maken in de fitnessbranche.

Wij geloven in persoonlijke begeleiding door enthousiaste, gediplomeerde en betrokken personal trainers. Geen massa werk maar de tijd hebben voor individuen om bewegingen veilig uit te voeren en te groeien in techniek, kracht en uithoudingsvermogen. Of dit nou op locatie is of online.

Zo hebben wij van onze 300 sportprofessionals onze fitnessprofessionals samengesteld voor unieke en eigen Ludiosworkouts. Ludios zorgt voor scholing, uitdaging en motivatie om de kwaliteit van onze diensten hoog te houden. Wij motiveren onze fitnessprofessionals om innovatief, vernieuwend en orgineel voor de dag te komen. Samen met onze persoonlijke begeleiding komen we samen tot jouw doelen, Ludios stijl!

workout-geb756acc5_1920.jpg

Onze fitness professionals

Gediplomeerde fitnessinstructeurs, persoonlijke begeleiding en unieke concepten. Ludiosfitness komt voort uit fitness professionals die de fitnessbranche persoonlijker en succesvoller willen maken. 

Onze ervaren en enthousiasme fitnessinstructeurs zullen het beste uit jezelf halen en je doen groeien in zelfvertrouwen. Wat je doel ook is; afvallen, fitter worden, vitaler, zelfvertrouwen, verbeterde houding of preventieve zorg.

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page