top of page

Personal Training

Personal Training

Onze personal training zit vol uitdaging en enthousiasme. Werk aan jouw doelen wanneer jij wilt en waar jij wilt. Wij zorgen voor de uitdaging, plezier en sfeer. Jij zorgt voor de inzet, zweet en spierpijn. Wij hebben een persoonlijke aanpak en passen ons aan om jouw te ondersteunen, veilig te laten bewegen en doelen behalen.

Het instapniveau is voor iedereen toegankelijk, we beginnen met een intake gesprek en bepalen samen de doelen. Wij zorgen voor een passende weerstand zodat je een succeservaring opdoet en je doelen behaalt. We doen dit samen! 

Ludios Personal Training

  • Intake gesprek en bepalen doelstellingen

  • Bij jouw op locatie of in de buurt

  • Zowel indoor als outdoor workouts! 

  • Doelbewust bewegen en begeleid worden

  • Extra aandacht op preventieve oefeningen die passen bij jouw werksituatie
    (werk jij veel zittend, staand of actief)

Ludios is het eerste echte sportbedrijf die zorgt voor werk in de sport en unieke sportmogelijkheden voor haar werknemers. Zo komen ambiteuze en gedreven sportprofessionals samen om het verschil te maken in de fitnessbranche.

Wij geloven in persoonlijke begeleiding door enthousiaste, gediplomeerde en betrokken personal trainers. Geen massa werk maar de tijd hebben voor individuen om bewegingen veilig uit te voeren en te groeien in techniek, kracht en uithoudingsvermogen. 

Zo hebben wij van onze 300 sportprofessionals onze fitnessprofessionals samengesteld voor unieke en eigen Ludiosworkouts. Ludios zorgt voor scholing, uitdaging en motivatie om de kwaliteit van onze diensten hoog te houden. Wij motiveren onze fitnessprofessionals om innovatief, vernieuwend en orgineel voor de dag te komen. Samen met onze persoonlijke begeleiding komen we samen tot jouw doelen, Ludios stijl!

workout-geb756acc5_1920.jpg

Onze fitness professionals

Gediplomeerde fitnessinstructeurs, persoonlijke begeleiding en unieke concepten. Ludiosfitness komt voort uit fitness professionals die de fitnessbranche persoonlijker en succesvoller willen maken. 

Onze ervaren en enthousiasme fitnessinstructeurs zullen het beste uit jezelf halen en je doen groeien in zelfvertrouwen. Wat je doel ook is; afvallen, fitter worden, vitaler, zelfvertrouwen, verbeterde houding of preventieve zorg.

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page